Gratis verzending vanaf 20.-

⭐⭐⭐⭐⭐ Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9/5 (130 Google reviews)

Lockdown + avondklok transformatie challenge! Deel 4

Lockdown + avondklok transformatie challenge! Deel 4


4 minute read

Daar zijn we weer! 3 weken na de start van mijn lockdown transformatie challenge... 
Tot nu toe heb ik me alle dagen exact aan mijn dieet gehouden en nog altijd geen rustdag ingelast. 

Dit is het resultaat na 3 weken!

lockdown transformatie challenge

Zoals ik eerder verteld heb is het gebruikelijk om iets meer tijd te nemen om een goed resultaat neer te zetten. Je hoeft dan niet zoveel cardio te doen, je kan een wekelijkse cheatday inplannen en je hoeft niet per se elke dag krachttraining te doen. Verder kan je een dieet langer volgen voor je een aanpassing doet. De aanpassingen die ik steeds heb gedaan zijn strategieën om je lichaam weer te verrassen nadat het gewend is geraakt aan een regelmaat van beweging en voeding. 

Omdat ik die gewenning voor wil zijn en het tempo erin wil houden om volgende week weer wat resultaat te zien, ga ik weer wat aanpassen. 😁

De cardio.. Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome, maar cardio.. dat vind ik niet zo heel leuk en dat ik iedere dag 45 minuten volhoud vind in voor komende week nog steeds genoeg. De aanpassing gaat hier dus niet plaatsvinden. 

De verandering gaat hem in de krachttraining en het eten zitten! Hier komt mijn plan...

Je hebt van die dagen dat je echt flink aan het sporten bent, dat je net wat zwaarder gaat, net wat meer oefeningen, sets en reps doet. Dagen dat je minimaal 1 grote spiergroep traint, maar dat ook aanvult met kleine spiergroepen. 


Bijvoorbeeld:

Borst + armen
Rug + schouders 
Benen (quadriceps, hamstrings en billen) + buik


Mijn plan is dat ik de dagen dat ik echt hard train, mezelf ga belonen met meer kcal uit vet of koolhydraten (eiwitten blijven gelijk) Op deze dagen ga ik naar 2500 kcal per dag! 

Maaaaaar...!! Dan moet ik wel echt tot de grens zijn gegaan en flink doorgetrained hebben. 

Op dagen dat ik niet boven gemiddeld train, ga ik zakken naar 2000 kcal. Ook hier blijven de eiwitten gelijk. Ik zal dus in moeten leveren op koolhydraten en vetten.


Zo ziet mijn voedingsschema voor de komende week eruit op een normale dag:


1 tablet Axelamin met water voor mijn ochtend cardio


45 minuten cardio training op nuchtere maag

Maaltijd 1:
60 gram Iso Whey
2 capsules Myox-H3C


Maaltijd 2:
150 gram zalm gebakken of gestoomd (geen vet toegevoegd)
100 gram groente


Maaltijd 3:
200 gram cottage cheese
3 hele eieren


Maaltijd 4:
200 gram pangasius filet
0.5 avocado
200 gram groente


30 minuten voor het trainen Bezerk

1 uur krachttraining (tijdens 1 sqoop Intra Amino)

Maaltijd 5: (na de krachttraining)
100 gram havermout
50 gram Iso Whey
2 capsules Myox-H3C

Maaltijd 6:
60 gram Ultimate Casein
1 tablet Axelamin


Kcal: 2000/ 254 gram eiwit/ 101 gram koolhydraten/ 66 gram vet

En zo ziet mijn voedingsschema eruit als ik bijvoorbeeld echt een zware been, rug of borst training inplan gecombineerd met een kleine spiergroep. Het is de bedoeling  dat ik dan ook echt tot het uiterste ga en eerlijk tegen mijzelf daarover ben of dat gelukt is. Anders wordt het gewoon alsnog een lage dag. 

Het harde trainen wordt beloond met complexe koolhydraten uit havermout en gezonde vetten uit walnoten. Door het verhogen van de havermout gaan de eiwitten automatisch omhoog, dus ik heb daarom de inname van de Iso-whey iets verlaagd ten opzichte van het schema van 2000 kcal. De eiwitten hou ik zo gelijk, ondanks het verlagen of verhogen van het aantal kcal per dag.


1 tablet Axelamin met water voor mijn ochtend cardio


45 minuten cardio training op nuchtere maag

Maaltijd 1:
50 gram havermout
45 gram Iso Whey
2 capsules Myox-H3C

Maaltijd 2:
150 gram zalm gebakken of gestoomd (geen vet toegevoegd)
100 gram groente

Maaltijd 3:
200 gram cottage cheese
3 hele eieren

Maaltijd 4:
200 gram pangasius filet
0.5 avocado
200 gram groente

30 minuten voor het trainen Bezerk


1 uur krachttraining
(tijdens 1 sqoop Intra Amino)

Maaltijd 5: (na de krachttraining)
150 gram havermout
45 gram Iso Whey
2 capsules Myox-H3C

Maaltijd 6:
60 gram Ultimate Casein
30 gram gepelde walnoten
1 tablet Axelamin

Kcal: 2501/ 253 gram eiwit/ 173 gram koolhydraten/ 92 gram vet


We gaan er weer tegenaan 💪🏽


Heb je voorgaande blogs gemist? kun je hier de start bekijken.
En bekijk hier deel 2  en deel 3 van de challenge.

« Back to Blog